Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!


Odpowiedz 
Internet
Autor Wiadomość
Jaca93 Offline
Junior Member
**
Registered

Liczba postów: 14
Dołączył: Dec 2014
Reputacja: 0
Post: #1
Internet
Witam,

od jakiegoś czasu robię stronę internetowa bez żadnych zarzutów działa ale tylko na localhost , a jak wpisuje swoje ip internetu to przekierowuje mnie do panelu admina to jest wina tego ,że korzystam z routera ?. Jestem bezpośrednio podłączony do sąsiada po przez kabel

Router TP-LINK WR740N a sąsiad ma internet z Neti

jak coś to mam dostęp do swojego panelu router oraz panelu admina netii
14-05-2016 17:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jaca93 Offline
Junior Member
**
Registered

Liczba postów: 14
Dołączył: Dec 2014
Reputacja: 0
Post: #2
RE: Internet
Problem rozwiązany ustawiłem porty i wszystko działa. Pozdrawiam
15-05-2016 17:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | BlackHats | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bezpieczna strona stat4u